Kroon-Oil Kroon-Oil

ANWB Reviews

Met ingang van 15 April 2018 heeft de ANWB besloten te stoppen met het vermelden van Reviews ten aanzien van de aangesloten Autobedrijven.
Hieronder treft u de Reviews aan welke bij de ANWB online stonden.

Soort bedrijf en merk(en): Universele garage

Aangesloten bij: BOVAG

Over Auto Wisse:
We zijn als bedrijf in 1999 begonnen.
Onze hoofdzaak is voornamelijk APK maar we doen daarnaast ook onderhoud,reparaties, aircoservice, uitlijnen ect.
We zijn een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf.

Deze garage wordt beoordeeld met:
118 reviews / 5 sterren
107 (91%) 4 sterren
11 (9%) 3 sterren

 

Beoordeel deze garage:
114 van de 118 reviewers raadt deze garage aan.

Mvdw1, 19 maart 2018

Snelle service

^Toon beoordeling per criterium

Ben hier afgelopen week geweest, m’n verhaal verteld en gekeken en binnen een dag was het gemaakt en de prijs viel ook heel mee. Daarom geef ik jullie 5 sterren, de service is goed, je wordt direct geholpen, en krijg op tijd een berichtje als de auto klaar is. Dat is ook heel erg fijn.

Meld misbruik

Ekagchelland, 01 maart 2018

Super garage met uitstekende service

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Vandaag onze auto laten keuren met een kleine beurt. Auto was snel klaar. Alles netjes en duidelijk vermeld op de factuur. Zeer aardige mensen. Bij het ophalen van de auto ook nog een bosje tulpen gekregen. Ons hebben ze er als nieuwe klant bij!!

Meld misbruik

Ekagchelland, 01 maart 2018

Super garage met uitstekende service

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Vandaag onze auto laten keuren met een kleine beurt. Auto was snel klaar. Alles netjes en duidelijk vermeld op de factuur. Zeer aardige mensen. Bij het ophalen van de auto ook nog een bosje tulpen gekregen. Ons hebben ze er als nieuwe klant bij!!

Meld misbruik

CarolavdSluijs, 23 januari 2018

Goed bedrijf met uitstekende service

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Bij Wisse weten ze wel wat klantenbinding is. Zojuist overgestapt naar deze garage, en dat was een goede keuze! Zeer vriendelijke mensen die hele goede diensten verlenen. APK en Grote beurt hier laten doen, auto was snel klaar, duidelijke factuur met wat er gedaan is. Prijs-kwaliteit is zover ik heb kunnen zien heel goed. En kreeg ook nog een aardigheidje mee voor thuis en er hing ook nog eens een aardigheidje aan de spiegel in de auto. Hartstikke tevreden, hoop nog lang klant hier te mogen blijven.

Meld misbruik

elsbeth en cor, 22 december 2017

Zeer Tevreden bij de eerste keer bij het veranderen van de garage.

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Voor ons is deze garage Wisse de eerste keer. We hadden autopech, en meteen heb ik al een goede indruk hoe Jan Wisse de communicatie aangaat met mij. We zijn nl doof en dan is het telefoneren niet mogelijk. Heel fijn dat het bij de eerste keer goed ging. Vaak moet men wennen bij de omgang met dove mensen. We komen zeker weer terug!

Meld misbruik

elsbeth en cor, 22 december 2017

Zeer Tevreden bij de eerste keer bij het veranderen van de garage.

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Voor ons is deze garage Wisse de eerste keer. We hadden autopech, en meteen heb ik al een goede indruk hoe Jan Wisse de communicatie aangaat met mij. We zijn nl doof en dan is het telefoneren niet mogelijk. Heel fijn dat het bij de eerste keer goed ging. Vaak moet men wennen bij de omgang met dove mensen. We komen zeker weer terug!

Meld misbruik

Piet van Lenten, 21 december 2017

Perfecte garage en lieve mensen

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Alleen maar positieve ervaringen en de eigenaars denken met je mee.

Meld misbruik

Piet van Lenten, 21 december 2017

Perfecte garage en lieve mensen

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Alleen maar positieve ervaringen en de eigenaars denken met je mee.

Meld misbruik

Elita, 07 november 2017

Helemaal súper!

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Ik ben nu voor de 2de keer geweest en het is gewoon súper ze zijn erg klantvriendelijk prijs kwaliteit is ook goed! Je hebt niet het gevoel dat je te veel hebt betaald wat bij andere garages wel vaak heb! Gister ging ik mijn auto ophalen en was de eigenaar aan de telefoon met iemand die sleep hulp nodig had en dat ging dan ook gewoon nog even doen om 17:00. Kortom hele fijne garage van hele fijne mensen!

Meld misbruik

peter brasser, 12 oktober 2017

Zeldzame kwaliteit

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Na meer dan 10 jaar klant te zijn bij Jan en Marian Wisse mag het wel eens worden gezegd: wat een zeldzame service (indien nodig zelfs bij onze voordeur), kwaliteit en klantvriendelijkheid heb ik ervaren. 5 sterren meer dan waard ! Ik hoop nog lang van hun diensten gebruik te maken. Dirksland e.o. mag trots zijn op dit bedrijf.

Meld misbruik

Patrickzoon, 03 oktober 2017

Over totaalplaatje super tevreden.

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Ik had een enorm irritante zoem in mijn auto … Na de eerste beoordeling dachten ze dat het mijn cardan was…. Ik heb de bmw op eigen kosten bij BMW laten beoordelen en zij kwamen op een wiellager rechts achter… vervolgens heeft auto wisse nogmaals een beoordeling gedaan en toen kwamen ze ook uit op een kapot wiellager rechts achter. De volgende dag kon het al gemaakt worden… voor de reparatie werd ik netjes opgebeld door de eigenaresse dat ze haar excuses wilde aanbieden vanwege eerste keer verkeerde diagnose… Na reparatie deed de monteur dit ook en daar was is zeer verbaasd over want kan altijd gebeuren toch zou je denken….. Al met al is auto wisse zeer vakkundig, communicatief enorm sterk en vooral klantvriendelijk. Dit was mijn eerste keer als klant bij auto wisse maar ik kom zeker terug !! Bedankt en tot de volgende keer. Gr Patrick zoon

Meld misbruik

YvetteD, 13 september 2017

Top service

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje na de apk, kleine beurt en een aantal reparaties!!!! Super service dat je altijd een gratis leenauto mee krijgt! En wat ik ook nog wil vermelden dat ik een paar maanden geleden met een lekke band op mijn werk stond, reserveband had ik niet dus contact opgenomen met garage Wisse! En toen zijn ze ter plekke de band komen vervangen, hoe super is dat!!!! Ik kon dit enorm waarderen!!!!

Meld misbruik

Familie Nelemans, 28 juli 2017

Degelijke garage

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Ik heb de APK voor mijn auto laten uitvoeren bij Wisse. Eerder werden er al gratis wat lampjes gemaakt. Nu de APK laten uitvoeren, er waren wel wat zaken maar alles is goed en voor een nette prijs gemaakt. De leenauto was gratis en kostte alleen de benzine. Ondertussen is er goed contact geweest over de kosten. Kortom: fijne garage die met je mee denkt.

Meld misbruik

Jan Volders, 11 juli 2017

Betrouwbare garage

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Voor nieuwe banden en de APK-keuring konden we op korte termijn terecht. We werden door middel van een mail goed geinformeerd over de kosten die er bij kwamen als ze de distributieriem zouden vervangen. Alles netjes op tijd klaar en de factuur was ook netjes gespecificeerd.

Meld misbruik

TCVisser, 29 juni 2017

Vervangen distributie riem, snel en top verlopen

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Deze maand moest onze distributie riem vervangen worden. En ook deze keer is alles weer van een leien dakje verlopen. Dag van tevoren gebracht, gratis leenauto mee en de volgende middag konden we de auto alweer ophalen. Met als extra een zakje heerlijke koeken als dank voor het kiezen voor deze garage. Kinderen vonden ze heerlijk, maar ook zonder dit extraatje komen we graag bij Jan en Marian Wisse. Kwaliteit en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel en dat voor een vriendelijke prijs.

Meld misbruik

brooshoofd, 11 mei 2017

Auto wisse is top!

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Ik kom graag bij autogarage Wisse als ik problemen heb met mijn auto. De eigenaren zijn heel vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. Je komt dus niet snel voor verrassingen te staan qua prijs. De service is altijd super en hij wordt altijd volgens afspraak gemaakt. Auto Wisse jullie zijn geweldig!!! Groetjes Denise Brooshoofd

Meld misbruik

melissant, 05 maart 2017

Eerlijke garage, welke ik met gerust hart kan aanbevelen.

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Deze garage geeft goede en snelle service. Je weet vooraf waar je aan toe bent en zal dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staat m.b.t. de hoogte van je rekening. Het is een eerlijke garage die niet onnodig onderdelen vervangt. De koffie staat altijd klaar en duurt de reparatie wat langer krijg je altijd een gratis leenauto mee. Je word altijd vriendelijke te woord gestaan. Jan en Marian volhouden zo.

Meld misbruik

Danielvdweij, 24 februari 2017

super garage

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

ik vindt het een super garage duidelijke afspraken van te voren super snelle service en zeer vriendelijke mensen echt een aanrader. voor mij geen andere garage’s meer

Meld misbruik

famdon, 28 november 2016

Zeer tevreden

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Auto weer prima gerepareerd en gekeurd, super service!

Meld misbruik

J.R., 16 november 2016

KLASSE GARAGE

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Jan en Marian jullie hebben een fantastische garage. Onze auto heeft diverse keren bij andere garage storing management gehad, vele euro’s lichter nog steeds storing, hierna naar jullie over gekomen, wat een service, Jan je neemt goede beslissingen en neemt er de tijd voor, lambdasonde vervangen, na twee weken ging auto weer inhouden, nu heb je kosteloos storing verholpen, na week opgebeld of het nu wel goed gaat met de auto. KLASSE JAN EN MARIAN, en voor heel het eiland een AANRADER

Meld misbruik

Jurie76, 06 november 2016

SUPER GARAGE!!!!

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Vorige week zondag ging de waterpomp van mijn auto kapot. Maandag gebeld en dinsdag kon hij tegelijk voor reparatie gebracht worden. Kreeg tegelijk een “gratis” leen auto mee. En er werd netjes gebeld wat de reparatiekosten waren zodat ik niet voor onverwachtse verrassingen kwam te staan. Op woensdag kreeg ik netjes een sms bericht dat de auto klaar was. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE AUTO WISSE!!!!!

Meld misbruik

Miriam Mijnders, 29 september 2016

Geweldige service!

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Bij welke garage maak je nog mee dat je zonder afspraak gelijk wordt geholpen? Gratis een leenauto mee gekregen en een paar uur later een sms dat mijn auto klaar is en ik hem kan komen ophalen. Ik word daar blij van. Wilt u snelle en vakkundige service niet missen? Ga dan naar Auto Wisse!

Meld misbruik

Sebastiaan M, 18 september 2016

Keuring, kleine beurt en reminrichting

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Een bekende raadde mij deze garage vorig jaar aan. Een afspraak is hier gauw geregeld, binnen afzienbare tijd. Het personeel is erg vriendelijk en gecommuniceerd duidelijk voorafgaand aan de kosten die gemaakt zullen worden. Reparaties worden uitstekend uitgevoerd, prijs kwaliteit prima in orde. Voor mij reden genoeg om vanuit Rotterdam mijn auto naar Auto Wisse Dirksland te brengen en in onderhoud te hebben en anderen deze garage aan te raden.

Meld misbruik

sippe, 15 september 2016

distributieriem en banden

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Altijd vriendelijk . Planning van reparatie is zeer goed mogelijk . Eventueel word een leenauto beschikbaar gesteld.

Meld misbruik

Alex Landsman, 03 september 2016

APK en kleine beurt

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Weer een APK en kleine beurt uitgevoerd. Gratis vervangend vervoer gekregen en werd tijdig geïnformeerd over de aangetroffen gebreken en prijs voor de reparatie. Alles is naar wens uitgevoerd. Super aardige mensen en wat mij betreft zeker aan te bevelen!!z

Meld misbruik

Alex Landsman, 03 september 2016

APK en kleine beurt

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Weer een APK en kleine beurt uitgevoerd. Gratis vervangend vervoer gekregen en werd tijdig geïnformeerd over de aangetroffen gebreken en prijs voor de reparatie. Alles is naar wens uitgevoerd. Super aardige mensen en wat mij betreft zeker aan te bevelen!!z

Meld misbruik

Janco, 21 augustus 2016

APK en onderhoud

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Al enige jaren kom ik met veel vertrouwen bij Jan en Marjan Wisse. Eerlijke en hele aardige mensen. Een garage waar de klant nog echt centraal staat en men nog meedenkt met je. Zo houden ze keurig contact als ze tegen bijzonderheden aanlopen die afwijken van hetgeen afgesproken is. Een garage waar je voor alles terecht kan en veel expertise in huis heeft. Fijne garage en hoop er nog jaren geholpen te kunnen worden.

Meld misbruik

T Hersman, 17 augustus 2016

apk

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Ik moest nieuwe banden hebben en een grote beurt was zo geregeld ben daar heel tevreden over.

Meld misbruik

Bar uit Zuid, 11 augustus 2016

eerlijk bedrijf

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Heb nu voor de tweede keer een auto gebracht. In de factuur was een foutje geslopen. (heb ik zelf niet opgemerkt) maar de garage gaf mij een dag later aan per email dat er een foutje in de factuur zat. Ik had morgens al het bedrag op hun rekening gestort. Nog dezelfde dag is het restitutie bedrag al terug gestort. De reparatie perfect, en de het foutje geweldig hersteld. top!!!

Meld misbruik

Jaap Z, 07 augustus 2016

Cleanen airco

ik raad deze garage aan

^Toon beoordeling per criterium

Geholpen zoals afgesproken. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd