Kroon-Oil Kroon-Oil

Sponsoring

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. De stichting is een organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet. Daarbij kan je denken aan kinderen met gedragsproblemen, mensen met trauma’s (PTSS) vanuit geüniformeerde beroepen en bijvoorbeeld ondersteuning voor gehandicapten. De kosten om een hulphond op te leiden zitten tussen de 20 en 45000 euro. Het is een enorm hoog bedrag en daarmee is ook gelijk de noodzaak voor donaties helder.

Het geld wat gedoneerd wordt komt direct via onze persoonlijke pagina op de site van stichting hulphond bij de organisatie terecht. Elke donatie is welkom en alle kleine beetjes helpen. Het zou super zijn als jullie een beetje mede ambassadeur zouden willen zijn voor ons door het naast een donatie (als je wil natuurlijk J) ook verder uit te dragen door het delen op facebook bijvoorbeeld!!
We gaan dus de Baltic Sea Circle Winter Edition rijden waarbij we geld inzamelen voor stichting hulphond. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de auto visa en andere zaken.
Uiteraard komen er voor bedrijven sponsor stickers op de auto en vermelding op social media.

De rit gaat door de Baltische staten via Sint Petersburg naar de Noordkaap en via de Lofoten weer terug. Start en finish zijn in Hamburg. Op de facebook pagina plaatsen we updates van de voorbereiding en de reis. Op ons profiel op de site van hulphond zullen we ook het nodige plaatsen.

Onderstaand de links naar de sites om een beeld te krijgen en te doneren.

Dit is de site van de rally organisatie: http://bsc-winter.superlative-adventure.com/bsc-winter-nl.html

Dit is onze facebook pagina voor de rally: https://www.facebook.com/bscwinter/?ref=page_internal

Dit is de donatiesite van ons goede doel: https://helphulphond.nl/Campaign/Details/a8affaf5-b7c2-4540-a297-d32ad696b819